Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını çekmek

Rüyada kendi saçını çekmek

Rüyada kendi saçını çekmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına yorulur.

Rüyada kendi saçını çekmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerlemenize yardım edecek kişilerle daha önceden tanışmıştınız.

Rüyada saç çekmek görmek hem eğleneceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalettir.

Rüyada başkasının saçını çekmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalet eder.

Rüyada saçına fön çekmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin saçını çekmek hayır getirecek bir işe girileceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarına fön çekmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından saç kılı çekmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin saç çekmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bir kızın saçını çekmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments