Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saçı kesmek

Rüyada uzun saçı kesmek

Rüyada uzun saçı kesmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, işten yana şansının açık olacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saçı kesmek gördüyseniz:

  • Problemleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Rüyada uzun saçını kesmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine delalettir.

Rüyada uzun saç kesmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına işaret eder.

Rüyada uzun saçı kesmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada başkasının uzun saçını kesmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, hayal kırıklığına düşeceğine işaret eder.

Rüyada uzun kıl kesmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun tırnak kesmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeği uzun saçlı görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments