Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi resmini görmek

Rüyada kendi resmini görmek

Rüyada kendi resmini görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada kendi resmini gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamayı herkesten çok hak ettiniz.

Rüyada fil resmi çizmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçek resmi yapmak geleceğe olan inancını yitireceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada camii resmi görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına tabir olunur.

Rüyada ağaç resmi yapmak doyasıya sefasını süreceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada fil resmi görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine inanılır.

Rüyada gökkuşağının resmini çekmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at resmi görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin resmi görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments