Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek pisliğini görmek

Rüyada köpek pisliğini görmek

Rüyada köpek pisliğini görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, rızkında ve malından olacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine inanılır.

Rüyada köpek pisliğini gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız başka bir olaya başlayacaksınız.

Rüyada köpek pisliğine basmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına rivayet eder.

Rüyada köpek pisliği temizlediğini görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde köpek pisliği görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada köpek pisliği temizlemek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, saygınlığa, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada köpek ve köpek pisliği görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada evde köpek pisliği görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi köpek pisliği görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek pisliği görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments