Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare pisliğini görmek

Rüyada fare pisliğini görmek

Rüyada fare pisliğini görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada fare pisliğini gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermeniz, dış görünüşünüze önem vermeniz durumunda stilinizi veya duruşunuzu beğenen kişiler ön plana çıkabilir.

Rüyada fare pisliğini görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare pisliği yediğini görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, engellerden kurtulacağına inanılır.

Rüyada yatakta fare pisliği görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada fare pisliği görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare pisliği yemek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada fare ve fare pisliği görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, ancak yılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada farenin pisliğini görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına rivayet eder.

Rüyada ekmeğin içinde fare pisliği görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sorunların günden güne azalacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments