Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi pisliği görmek

Rüyada kendi pisliği görmek

Rüyada kendi pisliği görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kendi pisliği gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alırken hararetle tartışmak yerine, daha kibar bir yol tercih ederseniz daha fazla sonuç alabilirsiniz.

Rüyada kendi pisliğini yaparken görmek başarısızlığa düşüleceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun pisliğini yemek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuz pisliğine basmak bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pislikleri temizlemek aile hayatının sorunlarla dolacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine inanılır.

Rüyada fare pisliği görmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına yorulur.

Rüyada inek pisliği görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaz pisliği görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada tuvalet pisliğine bulaşmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments