Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi müdürünü görmek

Rüyada kendi müdürünü görmek

Rüyada kendi müdürünü görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, beğenilen işlere imza atacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi müdürünü gördüyseniz:

  • Sorun yaşamamak için sunumunuza dikkat edin.

Rüyada müdürle evlenmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına delalet etmektedir.

Rüyada müdürünün öldüğünü görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada müdüründen azar işitmek sorunların günden güne daha da artacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada müdürünü dövmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada müdür tarafından azarlanmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada işyerinde müdür görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada eski müdürü görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yere müdür olmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, nimetin ve kazancın artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments