Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinde müdür görmek

Rüyada işyerinde müdür görmek

Rüyada işyerinde müdür görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, parasının her geçen gün artacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada işyerinde müdür gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi veya fırsatları gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada eski iş müdürünü görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı rivayet etmektedir.

Rüyada işyeri müdürü görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, yanlış anlaşılacağına yorulur.

Rüyada işyerinde müdür görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada işyerindeki müdürü görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada eski işyerinin müdürünü görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski işyeri müdürünü görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına tabir olunur.

Rüyada işyeri müdürünü görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada işyerinin müdürünü görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments