Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar hazırlamak

Rüyada mezar hazırlamak

Rüyada mezar hazırlamak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine işaret eder.

Rüyada mezar hazırlamak gördüyseniz:

  • Kendi kendinizle tartışmanıza neden olabilecek önerilerden uzak durun.

Rüyada kendi mezarını hazırlamak ticaretinin hızlanacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar hazırlamak sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birine yemek hazırlamak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin hazırlamak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Rüyada kefenini hazırlamak son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birine kahvaltı hazırlamak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine kahvaltı hazırlamak ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada et hazırlamak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments