Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün yemeği hazırlamak

Rüyada düğün yemeği hazırlamak

Rüyada düğün yemeği hazırlamak dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, eksiklerinin farkına varacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, evliliğinde mutlu olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada düğün yemeği hazırlamak gördüyseniz:

  • Belli konularda uzlaşma sağlamadan veya anlaşmalara imza atmadan önce sizin bahsettiklerinizle diğerlerinin söz ettikleri şeylerin aynı olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada düğün yemeği hazırlamak maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, rahatının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada düğün davetiyesi hazırlamak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada yemek masası hazırlamak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kalabalığa yemek hazırlamak rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kazancında bereketin artacağına, anne babayla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada birine yemek hazırlamak hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına işarettir.

Rüyada ölü yemeği hazırlamak iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine alamet eder.

Rüyada başkalarına yemek hazırlamak kötü kişilere yakın olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliye yemek hazırlamak ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments