Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının küçüklüğünü görmek

Rüyada arkadaşının küçüklüğünü görmek

Rüyada arkadaşının küçüklüğünü görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, kesesinin dolacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının küçüklüğünü gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan bir yeteneğiniz var.

Rüyada küçüklük arkadaşını görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının küçüklüğünü görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, gelişiminin hız kazanacağına yorulur.

Rüyada küçük kılıç görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük beyaz at görmek rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, cebinin para göreceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük parmak görmek kasasının daha çok para dolacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada küçük dükkan açmak kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, ekmeğinin azalacağına delalet eder.

Rüyada küçük yeğen görmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada küçük panda görmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, çok dikkat çekeceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments