Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kıllarını yolmak

Rüyada kendi kıllarını yolmak

Rüyada kendi kıllarını yolmak tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına yorulur.

Rüyada kendi kıllarını yolmak gördüyseniz:

  • Neşelisiniz, uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, zararların üst üste geleceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünden kıl yolmak bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kıllarının yolmak çaresiz hallere düşeceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Rüyada bacak kılı yolmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı yolmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kıl yolmak rüya sahibinin kazancının artacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, dünya malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıl yolduğunu görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments