Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıl yolmak

Rüyada kıl yolmak

Rüyada kıl yolmak kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, gururlandıracak işler yapacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına tabir olunur.

Rüyada kıl yolmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Rüyada kendi kılını yolmak sorunların çözüleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada kıllarını yolmak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıl yolmak girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılları yolmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına rivayet eder.

Rüyada bacak kılı yolmak makam ve söz sahibi olacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Rüyada kasık kıllarını yolmak yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, aile saadetinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kılını yolmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments