Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıl yolduğunu görmek

Rüyada kıl yolduğunu görmek

Rüyada kıl yolduğunu görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kıl yolduğunu gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kıl yolmak bolluk içinde yaşamaya, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Rüyada başkasının kılını yolmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet eder.

Rüyada bacak kılı yolmak insanların alım gücünün azalacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kasık kılı yolmak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada kıl yolduğunu görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Rüyada koltuk altı kılı yolmak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada burnundan kıl yolmak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kazancının tükenmeyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünden kıl yolmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments