Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıllarının yolmak

Rüyada kıllarının yolmak

Rüyada kıllarının yolmak düzenin bozulacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına işarettir.

Rüyada kıllarının yolmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, sizi iyice köşeye sıkıştırmalarına izin verecek konumda değilsiniz.

Rüyada yüzünden kıl yolmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıl yolmak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasık kıllarını yolmak daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kıllarının yolmak ters giden işlerin de düzeleceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada yüzden kıl yolmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kıllarını yolmak durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kılını yolmak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, kederlerinin son bulacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine alamet eder.

Rüyada burnundan kıl yolmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments