Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dişini kendin çekmek

Rüyada kendi dişini kendin çekmek

Rüyada kendi dişini kendin çekmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, önemli kararlar alınacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi dişini kendin çekmek gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabiirsiniz.Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Rüyada dişini eliyle çekmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi dişini kendi çekmek rakiplerin oyununa gelineceğine, işlerdeki verimin artacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine tabir olunur.

Rüyada oynayan dişi çekmek durumunuzun iyileşeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek dişini çekmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına delalettir.

Rüyada iple dişini çekmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalet eder.

Rüyada kök dişini çekmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, onun zamanını çalacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi dişini çekmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının dişini çekmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments