Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden süt sağmak

Rüyada göğsünden süt sağmak

Rüyada göğsünden süt sağmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, imkânsızı başaracağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, parasız kalacağına, kazanca kavuşacağına, geçmişi unutup geleceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünden süt sağmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil edebilirsiniz.

Rüyada kendi göğsünden süt sağmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada göğsünden süt sağmak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi göğsünden süt sağdığını görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, bunu şeref sayacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünden süt sağdığını görmek işlerin aksayacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünü sağmak iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını rivayet eder.

Rüyada eşinden süt sağmak rakiplerine karşı güç elde edeceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi memesinden süt sağmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bebek için süt sağmak sorunların çözüm bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments