Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden süt içmek

Rüyada göğsünden süt içmek

Rüyada göğsünden süt içmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, malın bereketinin artmasına inanılır.

Rüyada göğsünden süt içmek gördüyseniz:

  • Değişik şeyler deneyebilir, değişik yerlere gidebilir, değişik işlerle uğraşabilir veya icatlarınızla göz doldurabilirsiniz.

Rüyada göğsünden akan sütü içmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünden süt içmek konforlu ve rahat hale geleceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Rüyada kendi göğsünden süt içmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, ne yapacağını şaşıracağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına yorulur.

Rüyada kendi göğsünden süt sağdığını görmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına delalet eder.

Rüyada göğsünden süt gelmesi görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kazançlı işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünden süt emmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments