Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünün sütle dolduğunu görmek

Rüyada göğsünün sütle dolduğunu görmek

Rüyada göğsünün sütle dolduğunu görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, yeni planlar yapacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  yorulur.

Rüyada göğsünün sütle dolduğunu gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da bir erkekten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada göğsü süt dolmak kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Rüyada göğsünün sütle dolduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, onu uyaracağına delalet eder.

Rüyada şişeye süt doldurmak durgun giden işlerin açılacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına işaret eder.

Rüyada bardağa süt doldurmak herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada süt doldurmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işarettir.

Rüyada memelerin süt dolduğunu görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada göğsünden beyaz süt aktığını görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada göğsünden süt sağdığını görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments