Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinin kapısını görmek

Rüyada kendi evinin kapısını görmek

Rüyada kendi evinin kapısını görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, doğruluğu bulacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına yorulur.

Rüyada kendi evinin kapısını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için zamanınızı dikkatli kullanmanız gerekiyor.

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin kapısından çıkmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına alamet eder.

Rüyada evin kapısını kırık görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin kapısı kırılmak engellerin aşılacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, sorunlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin kapısının çalındığını görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet eder.

Rüyada evin kapısını çalmak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin kapısını aralık görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına işarettir.

Rüyada evinin kapısının açıldığını görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments