Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin kapısından çıkmak

Rüyada evin kapısından çıkmak

Rüyada evin kapısından çıkmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin kapısından çıkmak gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada evin kapısından çıkmak tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada kapının üstüne çıkmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, karşılığını bulacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul kapısından çıkmak sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada cami kapısından çıkmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, niyetlendiği işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçe kapısından çıkmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine delalet eder.

Rüyada açık kapıdan çıkmak işlerin yolunda gideceğine, yüksek bir makama geleceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet eder.

Rüyada kapıdan dışarı çıkmak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına delalettir.

Rüyada dar kapıdan çıkmak şansının da döneceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, helal rızka kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments