Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kapısını açmak

Rüyada başkasının kapısını açmak

Rüyada başkasının kapısını açmak çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kapısını açmak gördüyseniz:

  • Yapılacak işlerinize duygularınızı karıştırmanız durumunda işler aksayabilir.

Rüyada işyerinin kapısını açmak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, engellerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada odanın kapısını açmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı kapatıp açmak yanlışlara düşeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada cami kapısını açmak ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi evinin kapısını açmak ayaklandıracağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulur.

Rüyada başkasının kapısını açmak hayırlı kapıların açılacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala inanılır.

Rüyada kapı açmak ve kapatmak ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına rivayet eder.

Rüyada demir kapıyı anahtarla açmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments