Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun evini taşımak

Rüyada komşunun evini taşımak

Rüyada komşunun evini taşımak yeni bir iş bulacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada komşunun evini taşımak gördüyseniz:

  • Ya da yeni projeler üzerinde tartışabilirsiniz.

Rüyada komşunun evini taşımak eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun evini kirli görmek maddi gücünün de daimi olacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşu evinin yıkıldığını görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşu evine gitmek bol muhabbette kalacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşunun evinden taşındığını görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun evini dağınık görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada komşunun evini yanarken görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada komşunun evini temizlediğini görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments