Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının evini taşımak

Rüyada arkadaşının evini taşımak

Rüyada arkadaşının evini taşımak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının evini taşımak gördüyseniz:

  • İç sesiniz bazı konularda biraz yavaşlamanızın akıllı bir hareket olacağını söylüyorsa, dinlemenizde fayda var.

Rüyada arkadaşının evini taşımak bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının evini taşımak pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine delalettir.

Rüyada evin eşyalarını taşımak pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulur.

Rüyada başka birinin evini taşımak maddi açıdan ferahlayacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına delalettir.

Rüyada kendi evini taşımak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine yorulur.

Rüyada evin eşyasını taşımak beklediklerini duyacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin evini taşımak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada evini taşımak şansın ve bahtın da açılacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments