Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini çürük görmek

Rüyada dişlerini çürük görmek

Rüyada dişlerini çürük görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına işarettir.

Rüyada dişlerini çürük gördüyseniz:

  • Artık bir süre için sıkıntılarınızı unutmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada diş çürük görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına inanılır.

Rüyada çürük diş çıkardığını görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, işlerin yolundan çıkacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişte çürük görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada çürük diş kırılması görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çürük takma diş görmek şifaya kavuşacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, sağlığını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük diş kırmak sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük diş çektiğini görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına delalettir.

Rüyada diş çürüğü görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments