Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğuyla oynamak

Rüyada kendi çocuğuyla oynamak

Rüyada kendi çocuğuyla oynamak rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, gelirinin eksileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi çocuğuyla oynamak gördüyseniz:

  • İrtibatı kestiğiniz kişilerle haberleşmeniz sizi mutlu edebilir.

Rüyada kendi çocuğuyla oynamak bazen fakirlik görüleceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, düşmanlıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada çocuğuyla oynamak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuyla oynamak üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalet eder.

Rüyada araba yarışı oynamak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına inanılır.

Rüyada mezar başında oynamak sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada tenis oynamak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün arkasından oynamak kariyer planının altüst olacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına inanılır.

Rüyada bokla oynamak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments