Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğunu yıkadığını görmek

Rüyada kendi çocuğunu yıkadığını görmek

Rüyada kendi çocuğunu yıkadığını görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, bebek sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada kendi çocuğunu yıkadığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız şeyler üzerinde sizden yaşça küçük veya büyük kişilerin ya da çocuklarınızın etkisi olabilir.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun yüzünü yıkamak yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük erkek çocuğu yıkamak kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına yorulur.

Rüyada kendi çocuğunu yıkamak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun başını yıkamak hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, sohbetinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu yıkadığını görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, adımlarını daha sağlam atacağına alamet eder.

Rüyada bir çocuğu yıkamak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, düşmanından uzak olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğunu yıkadığını görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, başarıları ile tanınacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments