Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğu yıkamak

Rüyada bir çocuğu yıkamak

Rüyada bir çocuğu yıkamak ona özlemle sarılacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada bir çocuğu yıkamak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız hakkında yorum yapılmasını veya diğerlerinin bazı işlerinizi tamamlamasını beklemeniz sadece zaman kaybı olabilir.

Rüyada küçük çocuğu yıkamak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, alın terinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada kendi çocuğunu yıkamak bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğu yıkamak geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun başını yıkamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına tabir olunur.

Rüyada küçük erkek çocuğu yıkamak yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu yıkadığını görmek eş ve evlat sahibi olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun yüzünü yıkamak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, yönetici makamına geleceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğu yıkamak değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments