Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğunu yıkamak

Rüyada kendi çocuğunu yıkamak

Rüyada kendi çocuğunu yıkamak bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada kendi çocuğunu yıkamak gördüyseniz:

  • Başkalarının suçlarını üstlenme eğiliminiz doğru olmayabilir.

Rüyada bir çocuğun yüzünü yıkamak çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, engellerden kurtulacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğu yıkadığını görmek sahip olduklarının eksileceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğu yıkamak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının çocuğunu yıkamak kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada küçük çocuğu yıkamak üzüleceğine ve kırılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğunu yıkadığını görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun yüzünü yıkamak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğu yıkamak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments