Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğunu yıkadığını görmek

Rüyada erkek çocuğunu yıkadığını görmek

Rüyada erkek çocuğunu yıkadığını görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, rahat bir döneme gireceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu yıkadığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça ifade etmeniz ortamın netlik kazanmasını sağlayabilir.

Rüyada erkek çocuğunu yıkadığını görmek ticaretinin genişleyeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu yıkadığını görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğu yıkamak kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada küçük erkek çocuğu yıkamak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu yıkamak şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu yıkadığını görmek şansın kapanacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalettir.

Rüyada çocuğun yüzünü yıkamak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu yıkamak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments