Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğunu ağlarken görmek

Rüyada kendi çocuğunu ağlarken görmek

Rüyada kendi çocuğunu ağlarken görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu ağlarken gördüyseniz:

  • Ev ya da ailenizle ilgili masraflarınızda artış olabilir.

Rüyada ağlayan çocuğu görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu ağlarken görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine inanılır.

Rüyada ağlayan çocuğunu görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kısmetinin hep açık olacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun ağlamasını görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğu ağlatmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, farklı kişilerle tanışacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğu ağlarken görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, üzüntünden sağlığından olacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğunu ağlarken görmek tüm dileklerin tutacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan çocuğu susturmak kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, imkânlarının çoğalacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments