Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğu ağlarken görmek

Rüyada erkek çocuğu ağlarken görmek

Rüyada erkek çocuğu ağlarken görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kazancının artacağına, işinde terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğu ağlarken gördüyseniz:

  • Baskı altında ani kararlar almak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğunu ağlarken görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu ağlarken görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine inanılır.

Rüyada ağlayan erkek çocuğu görmek kısmetlerinin bol olacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet eder.

Rüyada ağlayan çocuğunu görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine yorulur.

Rüyada ağlayan çocuğu görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun ağlamasını görmek kazancın gittikçe artacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu ağlarken görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına işaret eder.

Rüyada ağlayan çocuğu emzirmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments