Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu ağlatmak

Rüyada çocuğu ağlatmak

Rüyada çocuğu ağlatmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, itibarını geri kazanacağına, hedeflere ulaşamayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine inanılır.

Rüyada çocuğu ağlatmak gördüyseniz:

  • Alacağınız iltifat, takdir, tanınma v.b şeylerin tadını çıkartabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğu ağlarken görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun ağlamasını görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, heveslerinin de azalacağına delalettir.

Rüyada kendi çocuğunu ağlarken görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan çocuğu susturmak sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan çocuğu emzirmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, ev sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu ağlarken görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine delalettir.

Rüyada çocuğun ağlamasını görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin tek başına kalacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu ağlarken görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments