Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan çocuğu görmek

Rüyada ağlayan çocuğu görmek

Rüyada ağlayan çocuğu görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, bol kazanç getireceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, başarılı bir kişi olacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine inanılır.

Rüyada ağlayan çocuğu gördüyseniz:

  • Son derece ileri görüşlü olabilirsiniz.

Rüyada çocuğunu ağlarken görmek ufkunun açılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun ağlamasını görmek maddi imkânlarının azalacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun ağlamasını görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu ağlarken görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğu ağlatmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan çocuğu susturmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalettir.

Rüyada ağlayan çocuğu emzirmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğunu ağlarken görmek ömür boyu başarılı olacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments