Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çeyizini görmek

Rüyada kendi çeyizini görmek

Rüyada kendi çeyizini görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, tabiatı kötü olan kişiye, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kendi çeyizini gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinebilir, ilerlemenize yardımı dokunabilecek bilgilere erişebilirsiniz.

Rüyada beyaz çeyiz görmek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz bohçası görmek onları tebrik edeceğine, beklentilerine ulaşacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada çeyiz hediye almak hayatının alt üst olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada serili çeyiz görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada çeyiz vermek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına tabir olunur.

Rüyada çeyiz dükkanı görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının çeyizini görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalet eder.

Rüyada çeyiz hazırlığı yapmak malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments