Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı insan gömmek

Rüyada canlı insan gömmek

Rüyada canlı insan gömmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada canlı insan gömmek gördüyseniz:

  • Farkında olmadan her zamankinden fazla yiyerek rahatsızlanmanız mümkündür.

Rüyada canlı insanı mezara gömmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı insan gömmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada canlı insanı toprağa gömmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına delalettir.

Rüyada canlı canlı mezara gömmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, itibarını geri kazanacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini canlı canlı gömmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine işarettir.

Rüyada canlı gömmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada canlı bebek gömmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına delalet eder.

Rüyada canlı canlı gömmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments