Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi burnunu kesmek

Rüyada kendi burnunu kesmek

Rüyada kendi burnunu kesmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, her zaman haklının yanında olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi burnunu kesmek gördüyseniz:

  • Bekarsanız, istediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir.

Rüyada birinin burnunu kesmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işarettir.

Rüyada burnundan kil kesmek imkânlarının çoğalacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına inanılır.

Rüyada burnunu kesmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi burnunu kesmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada burnunun içini görmek endişelerini silip atacağına, beklediklerini duyacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Rüyada burnun kanamak çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzı burnu kanamak sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments