Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu kesmek

Rüyada burnunu kesmek

Rüyada burnunu kesmek sıkıntıların azalacağına, güzelleşeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada burnunu kesmek gördüyseniz:

  • Maddi olarak istediğiniz bir şeye çok yaklaşabilirsiniz.

Rüyada kendi burnunu kesmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet eder.

Rüyada birinin burnunu kesmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine delalettir.

Rüyada burnundan kil kesmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada burnunu kesmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, makamının tehlikeye gireceğine işarettir.

Rüyada burnundan eliyle sümük çıkarmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnunu estetik yaptırmak sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına alamet eder.

Rüyada burnunu yara görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, elindeki malların gideceğine işarettir.

Rüyada burnunu yaptırmak kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments