Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kanını görmek

Rüyada arkadaşının kanını görmek

Rüyada arkadaşının kanını görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının kanını gördüyseniz:

  • Gereken bağlantıları kurmalı ya da resmileştirmeli, alım satımları gerçekleştirmeli, anlaşmaları imzalamalı ya da doğru kişiyi bulduysanız kaçırmamalısınız.

Rüyada arkadaşının adet kanı görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kanını görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin kanını görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan kanı görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kanını temizlemek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada horoz kanı görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kanın üstüne oturmak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments