Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan kanı görmek

Rüyada tavşan kanı görmek

Rüyada tavşan kanı görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada tavşan kanı gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebileceğiniz, yeni kültürler tanıyabileceğiniz veya yeni yerler görebileceğiniz fırsatlar yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada tavşan kanı görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, ele geçen kazancın azalacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına alamet eder.

Rüyada yılanın kanını görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kızlık kanını görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada bir hayvanın kanını görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına yorulur.

Rüyada kendi kızlık kanını görmek kazancının da azalacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, daha fazla gelire kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kanını görmek destek için ailesiyle de konuşacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının adet kanı görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kanın emildiğini görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments