Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azı dişinin kırıldığını görmek

Rüyada azı dişinin kırıldığını görmek

Rüyada azı dişinin kırıldığını görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, bol hayır duası alınacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada azı dişinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Konularında son derece bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada alt azı dişinin kırıldığını görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına yorulur.

Rüyada azı dişinin kırıldığını görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada azı diş kırılması görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada azı dişinin sallandığını görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada azı dişin çıktığını görmek rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, prestij kaybı yaşayacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada azı dişi yaptırmak dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, geçim derdine gireceğine yorulur.

Rüyada azı dişinin olmadığını görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine yorulur.

Rüyada azı dişinin çürüdüğünü görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments