Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi avret yeri görmek

Rüyada kendi avret yeri görmek

Rüyada kendi avret yeri görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, sözleri tutulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, asosyal bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi avret yeri gördüyseniz:

  • Uzun zamandır düşlediğiniz veya planladığınız hedefleriniz için çalışmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada kadının avret yerini öpmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada erkeğin avret yerini görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi avret yeri görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine inanılır.

Rüyada annenin avret yerini görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada birinin avret yerini görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada çocuğun avret yerini görmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, saygınlık kazanacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin avret yerini görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada kızının avret yerini görmek kafasının rahat olacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments