Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz araba satmak

Rüyada beyaz araba satmak

Rüyada beyaz araba satmak kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, şaşkın olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz araba satmak gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar dışa dönük olmayabilir.

Rüyada beyaz araba satmak işlerinin çok iyi olacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada araba satmak elinize toplu miktarda para geçeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada kendi arabasını satmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada araba alıp satmak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kırmızı araba satmak günahlara, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına işaret eder.

Rüyada araba satmak ve almak herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına alamet eder.

Rüyada arabasını satmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev araba satmak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments