Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba satmak ve almak

Rüyada araba satmak ve almak

Rüyada araba satmak ve almak böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, verimliliğinin de artacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, bütçesinin küçüleceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada araba satmak ve almak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işyerinizde sıkıcı bir tartışma yapabilirsiniz.

Rüyada araba satmak işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayı satmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, elinin darlaşacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada araba alıp satmak kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına inanılır.

Rüyada araba satmak ve almak sürekli bağırıp çağıracağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, istihdam edeceğine delalet eder.

Rüyada ev araba satmak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabamı satmak alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz araba satmak ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı araba satmak sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, hem de çok üzüleceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments