Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayı satmak

Rüyada arabayı satmak

Rüyada arabayı satmak hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına rivayet eder.

Rüyada arabayı satmak gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada arabamı satmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, insanlardan takdir toplayacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine alamet eder.

Rüyada araba satmak sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi arabasını satmak rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ev araba satmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına işarettir.

Rüyada araba alıp satmak bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına delalet eder.

Rüyada arabayı satmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı araba satmak yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, bir bebek sahibi olunacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Rüyada araba satmak ve almak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments