Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafa bit görmek

Rüyada kafa bit görmek

Rüyada kafa bit görmek geçim derdine gireceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işaret eder.

Rüyada kafa bit gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız hareketsiz görülüyor.

Rüyada arkadaşının kafasında bit görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kafamızda bit görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, sebep olacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine inanılır.

Rüyada bir kişinin kafasından bit ayıklamak yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, kurtuluşu yakalayacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi kafanda bit görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kafasında bit görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kafasından bit düştüğünü görmek haksızlık yapmayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, kızgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada biti kafada görmek her geçen gün sorunların artacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada kafada bit sirke görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments