Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etli kemik görmek

Rüyada etli kemik görmek

Rüyada etli kemik görmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, daha güzelleşeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada etli kemik gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması olasıdır.

Rüyada kemiksiz et görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada kemikli pişmiş et görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ eti kemiğinden ayırmak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan eti ve kemiği görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğ kemikli et görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada haşlanmış kemikli et görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş kemikli et görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına işarettir.

Rüyada et ve kemik görmek hayatına bakacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments