Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keman öğrenmek

Rüyada keman öğrenmek

Rüyada keman öğrenmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada keman öğrenmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozabilecek veya yapmak istediklerinizi yapmanızı engelleyecek kişilere karşı tedbir almanızda fayda var.

Rüyada keman çalmayı öğrenmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına delalettir.

Rüyada keman öğrenmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada kırık keman görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada birinin keman çaldığını görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, çok hayırlı adımların atılacağına işarettir.

Rüyada keman sesi duymak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının keman çaldığını görmek yaptığı işten çıkarılacağına, sıkıntıların biteceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada keman çalmak aksine daha da zorlaştıracağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada keman çalan birini görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments