Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keman görmek

Rüyada keman görmek

Rüyada keman görmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret eder.

Rüyada keman gördüyseniz:

  • Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir.

Rüyada keman çaldığını görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada keman yayı görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kişinin kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada keman öğrenmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının keman çaldığını görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada kırık keman görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada keman çalan birini görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, dertlerin aşılacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına alamet eder.

Rüyada keman hediye almak yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına delalet eder.

Rüyada keman teli görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, keyfin bozulacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments