Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelle paça pişirmek

Rüyada kelle paça pişirmek

Rüyada kelle paça pişirmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine alamet eder.

Rüyada kelle paça pişirmek gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor ya da yüklü bedeller ödetebilecek sözler veriyor olabilirsiniz.

Rüyada kelle paça pişirmek hasta olanlar için şifa bulmaya, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada kelle paça yapmak çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kelle paça almak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada kelle paça çorbası içmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kelle paça ütmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelle paça temizlemek umutlarının tazeleneceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına inanılır.

Rüyada kelle paça yemek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada kelle paça çorbası görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments